Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási és fizetési információk

 Fizetési feltételek

A megrendelés elküldését megelőzően kiválaszthatja a szállítás módját.

– Futárszolgálat utánvéttel (MPL futárszolgálat)
– Személyes átvétel
– Előre utalással

Személyes átvétel esetén a megrendelését követően e-mailben, vagy telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk az átvétel időpontjával kapcsolatban.

Utánvétes szállítás esetén a futárnak készpénzben kell átadni a megrendelt termék(ek) szállítási költséggel növelt ellenértékét.

A TIBOR családi szőlőbirtok oldalán szereplő árak bruttó árak, melyek már tartalmazzák az ÁFA-t.

Szállítási feltételek

A http://tiborbor.hu webáruház a megrendelt termékeket szerződéses futárszolgálat igénybevételével küldi ki a megadott szállítási címre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Kérjük, olyan címet adjon meg szállítási címnek, melyen át tudja venni a csomagot és az utánvét értékét ki tudja fizetni. A futár garanciát vállal a termék sértetlen kiszállítására.

Szállítási költségek:

Belföldi cím esetén :

Egyszeri díj (minden 6 palack bor esetén) - nettó 1500 Ft + ÁFA

A szállítási költséget a kosár végösszege is tartalmazza. A leadott rendelés szállítása a rendelést követő 3-10 munkanapon belül történik. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen senkit, aki átveszi az árut, másnap megkísérli újra a kiszállítást, ha akkor is eredménytelen, akkor a csomagot visszaszállítja szerződéses logisztikai partnerünk számára. A futár munkanapokon 8 – 16 óra között várható.

Kiszállításkor csak sértetlen csomagot vegyen át. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal, úgy erről vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméket/termékeket ne vegye át. A csomag átvétele után a hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető.